Kollagénes csokis keksz recept

Egyszerű, gyors, és finom kekszre vágysz, ami:

  • csokis
  • IR-kompatibilis
  • csokis
  • lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz
  • mondtuk már hogy csokis? :)
     

Hozzávalók: 
2 pohár mandulaliszt 
3 evőkanál Almitas kollagén por (ezt használtuk
csipet só
1/2 teáskanál sütőpor
1 teáskanál almaecet 
3 evőkanál vaj
2 teáskanál Almitas vaníliás stevia fluid nova 
1 tojás
1/3 pohár Cavalier étcsokoládé pasztilla (itt veheted meg)

Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 170 C fokra. Kanalazd egy tálba a lisztet, a kollagént, a sót és a sütőport a tetejére, majd öntsd rá az almaecetet (ami reakcióba fog lépni a sütőporral). Add hozzá a többi összetevőt és alaposan keverd el. A masszából készíts egy rúd formát, és szeleteld fel. A szeleteket nyomkodd szét olyan laposra, amilyenre szeretnéd a kekszet. 170 fokon kb. 10-15 percig süsd, amíg aranybarnává válnak a sütik. A sütőből vedd ki és hagyd a rácson kíhűlni.